Uslovi korišćenja

Poštovani, korišćenjem bilo kog dela sajta StariRecepti.com i svih njegovih delova automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Ni jedan deo sajta StariRecepti.com ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Sajt StariRecepti.com sastoji se od vlastitih sadržaja, besplatnih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

Sadržaj sajta StariRecepti.com koristite isključivo na vlastitu odgovornost te StariRecepti.com ne snosi odgovornost za eventualne štete nastalog korištenjem sadržaja sajta.

Sajt StariRecepti.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava portala StariRecepti.com i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava (www.starirecepti.com, partneri, korisnici) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je sajt StariRecepti.com povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Kontaktirajte nas

Sajt StariRecepti.com sadrži i linkove prema drugim web stranicama i ne smatra se odgovornim za sadržaj na tim stranicama.

Sajt StariRecepti.com nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na sajtu te ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na sajtu StariRecepti.com.

Sajt StariRecepti.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.

Sajt StariRecepti.com se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sajt StariRecepti.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke sajt StariRecepti.com koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

Sajt StariRecepti.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika sajta, osim u slučaju teškog kršenja pravila sajta StariRecepti.com ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Sajt StariRecepti.com zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja bez prethodne najave.